Meer over mw. Kaidi Puna

Onze trainer en microTMStherapeut stelt zich voor: mijn naam is Kaidi Puna. Als kind heb ik veel op hoog niveau geturnd. In Nederland heb ik een eigen sportschool gehad, en veel groepslessen gegeven, o.a. yoga en Pilates.

Mijn rol bij Magnolia Therapeutics is:

Ik ben gecertificeerd voor microTMS (magnetische hersenstimulatie), EMS (elektrische spierstimulatie) en TENS (elektrische zenuwstimulatie).

Ik heb een sterke medische interesse o.a. psychosomatiek, neurodynamica, neuropathie en neurologie.

In mijn personal training gebruik ik o.a. psychomotorische methodes. Dat betekent: lichamelijke bewegingen gebruiken om je emoties te uiten en te ontdekken. Dat is gezond voor lichaam en geest. Mijn ervaring met Pilates, yoga, houdingscorrectie en ademhalingsoefeningen gebruik ik om mensen bewuster te maken van hun lichaam.

Coaching doe ik op intuïtie. Ik voel aan wat mensen belemmert en benoem dat. Ik begrijp heel goed, door ervaring, wat een depressie of een pijnsyndroom inhouden voor jezelf en je naasten. Relativeren en coping zijn belangrijke vaardigheden. Ik heb veel ervaring met kinderen met autisme spectrum stoornissen.

Ik geniet ervan om mensen met o.a. microTMS te mogen begeleiden naar een beter leven.

Cliënten noemen mij empathisch, intuïtief, sensitief.

Afspraak maken