Meer over dhr. Boudewijn Stouthart

Stouthart is de naam die ik mijn hele leven al bij me draag en heb gekregen via mijn vader. Een naam waarin twee elementen zitten die ik mooi vind en samenkomen in mijn werk. Stout staat voor moedig en buiten de lijntjes durven kleuren. Hart staat voor aandacht, liefde en intuïtie.
Toen ik mijn “draken” te bevechten had, was het dit stoute hart dat mij hoop en vertrouwen gaf in de toekomst. Iedereen heeft zijn of haar eigen draken te bevechten en juist dan is het fijn als je iemand hebt om mee te sparren. Iemand die je verschillende mogelijkheden kan laten zien en juist dat in jou naar boven weet te halen waar je verder mee komt. Of gewoon even naast je komt zitten op die plek waar je in je leven bent beland. Dat is wat ik doe. Met belangstelling naast je staan. Met je durven dromen en geloven in de magische momenten die het leven je te bieden heeft.

Ik heb sociaal pedagogische hulpverlening en psychologie gestudeerd op HBO-niveau.
Aan de Academie voor Psychodynamica heb ik meer geleerd over coaching, regressie, familieopstellingen en emotioneel lichaamswerk.

De afgelopen vijftien jaar heb ik in mijn werk als hulpverlener, therapeut en trainer veel mensen ontmoet en begeleid in het hervinden van richting in hun leven of werk.

Ik ben bevoegd voor het geven van microTMSbehandelingen bij Magnolia Therapeutics.
Verder geef ik les aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel voor de opleiding tot kindercoach.